søndag den 18. februar 2024

Friluftstur

Den 6 februar valgte vi at afholde vores friluftstur. Vi kunne nok ikke have ramt en mere våd dag, for hold da op hvor regnen stod ned og hele skoven stod i vand til langt over anklerne, men vi fik gennemført vores tur. Vi havde valgt at turen skulle afholdes i bålhytten i øst skoven udenfor Esbjerg. Vi havde planlagt at Vi skulle lave mad på bål og menuen blev store bøffer, og kartofler med løg, peberfrugter og hvidløg, som blev pakket ind i stanniol og bagt i ilden. Det var godt vi havde jægeren Sisse med, da hun havde husket alt muligt, som vi andre ikke havde skænket en tanke. Sisse var hurtig til at snitte nogle spåner og vi startede op med at ville lave et pagodebål, men vi havde lidt problemer med at få væggene til at holde og til sidste var vi så sultne at vi bare valgte at få gange i så meget ild, så vi kunne få maden færdig, da vi frøs sindssygt meget. Maden blev helt igennem fantastisk, men det der trak op for den kolde og meget våde aften vi havde valgt, var helt klart det sociale. Vi kom en del tættere på hinanden og vi fik virkelig styrket relationerne til hinanden. Der var gode grin og spændende faglige debatter og vi kom til at lære hinanden at kende, på en super fed måde. Vi kørte alle derfra med følelsen af at det her samarbejde i gruppen, kan kun blive godt.












1 kommentar:

  1. Hej Nico, Sisse og Chris.
    Hvor fedt at det lykkedes med jeres friluftslivstur. Det er også dejligt at høre at I havde en god tur med gode grin og spændende faglige debatter. Kan I ikke skrive lidt om hvad det var i debatterede? Jeg bliver nysgerrige på om I fik inddraget noget fra de tekster om friluftslivspædagogik eller andet i jeres debatter?
    I skriver også at Sisse havde tænkt på alt muligt I andre ikke havde skænket en tanke, har det lært jer noget nyt om det er skulle planlægge ture ud I naturen?
    Det glæder mig at det lykkedes jer at komme afsted og at I har fundet hinanden som gruppe. Dejligt.

    Mvh Christoffer

    SvarSlet

Plantehold (opdatering) 2-4-2024

  Opdatering af plantehold Så blev det tid til at få plantet om eftersom det gik lidt i stå med spirringsprocessen og de forskellige sorter ...